The Axe Factor har tre dommere som sammen avgjør hvem som får gullbillett videre til nybegynnerleir i Sverige. Det er disse tre du må overbevise om at du har The Axe Factor!

Ole Ivar Lierhagen

Ole Ivar Lierhagen driver selv med Timbersports, og har i flere år vært på det norske landslaget. Ole Ivar er hovedlærer på byggfag ved Hjerleid skole og håndverksenter, og holder kurs i lafting. Hans høydepunkt innen Timbersports er en plass i VM-finalen i 2011. Hans favorittgren er Hot Saw. Ole Ivar mestrer alle grenene i STIHL TIMBERSPORTS, og har de siste årene hatt Single Buck som sitt ansvarsområde i lagkonkurransene.

Olaf Tufte

Olaf Tufte er en olympisk legende. Han har deltatt i seks OL, og er kvalifisert for sitt syvende. Olaf er en allsidig idrettsmann, som ved siden av roingen driver Tufte gård i Horten, og har sitt eget klesmerke. Han vet godt hva som skal til for å hevde seg i store mesterskap både fysisk og mentalt. Olaf Tufte har selv vært en del av det norske landslaget i STIHL TIMBERSPORTS, og erstattet en skadet Ole Ivar under VM på Lillehammer i 2017.

Benedicte Movik

Benedicte Movik er ansvarlig for STIHL TIMBERSPORTS® i Norge, og ser etter talenter som kan løfte sporten videre. Benedicte er aktiv innen hundesport, og har konkurrert agility i over 10 år. Sammen med hundene sine har hun konkurrert i nasjonale og internasjonale mesterskap og konkurranser, og hun vet godt hvordan det mentale kan påvirke prestasjonene.