Meld deg på audition i The Axe Factor — STIHL TIMBERSPORTS®!

I løpet av en innholdsrik dag vil du få introduksjon i øvelsene, utstyret og sikkerhet, gjennomgang av grunnøvelsene sammen med landslagsutøvere i STIHL TIMBERSPORTS® og prøve deg på tre av øvelsene det konkurreres i. Her får du sjansen til å stille spørsmål og lære av de aller beste i landet! I løpet av dagen må du vise en jury hva som bor i deg - og vise at du har det som skal til for å bli en utøver i den originale ekstremsporten STIHL Timbersports®!

Vi vil se om DU har The Axe Factor!

Deltakelse på audition koster 990,- per person. Summen dekker trevirke, lån av utstyr, lunsj og en goodiebag fra STIHL. Påmeldingen er økonomisk bindende.

  • Aldersgrense 16 - 30 år. Fyller du 16 år i løpet av 2020, kan du melde deg på. Alle under 18 år må ha skriftlig godkjenning fra foresatte.
  • Dato: 22. og 23. februar 2020 (du blir satt opp én av dagene)
  • Sted: Birkebeiner skistadion, Lillehammer
  • Påmeldingsfrist: 14. februar 2020

The Axe Factor — påmelding

Fyll inn skjemaet for å melde deg på The Axe Factor! Påmeldingsfrist: 31. januar 2020.

*må besvares
Har du prøvd Timbersports tidligere?*
T-skjortestørrelse*
Hvor hørte du om STIHL TIMBERSPORTS®?
Aksepter begge vilkårene*

Viktig informasjon

Deltakere under 18 år må ha skriftlig godkjenning fra foresatte. Betaling og skriftlige godkjennelser må være i orden for å få utdelt startnummer på auditiondagen. Faktura på 990,- sendes ut via Lillehammer Olympiapark. Ved å fylle ut og sende inn dette skjemaet godkjenner du at Andreas Stihl AS samler inn data og sender ut informasjon om STIHL TIMBERSPORTS®. Hvis du ønsker å delta på The Axe Factor, trenger vi dine personlige detaljer som f.eks. navn, epost og postadressen din. Denne informasjonen behandles bare med det formål å behandle forespørselen på riktig måte. Dine data brukes kun i det omfang som er nødvendig for et slikt formål. Om nødvendig blir dataene dine levert videre til Lillehammer Olympiapark, og i det omfang, det er nødvendig for å behandle påmelding og betaling. Det juridiske grunnlaget for behandling av data beskrevet ovenfor er paragraf 6 nr. 1 første ledd bokstav b eller f i GDPR. Du kan når som helst be om innsyn i den informasjonen vi har lagret om deg, eller be om at dine data blir slettet. Send da en epost til info@stihl.no.